Martine Letterie heeft veel boeken geschreven over de oorlog voor leerlingen van de basisschool, zoals Kinderen met een ster en Groeten van Leo. Ze kan ook prachtig vertellen over deze boeken.

In de Kinderboekenweek komt ze speciaal naar de bibliotheken om aan kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar te vertellen over haar boeken die gaan over de Tweede Wereldoorlog. Dit kindercollege zal ongeveer 1 uur duren.

In verband met COVID-19 is het college niet toegankelijk voor volwassenen. Tijdens het college kunnen volwassenen bijvoorbeeld eens duiken in onze Databanken of lees tijdschriften van over de hele wereld via PressReader.

Kindercollege in Midden-Drenthe

Bibliotheek Beilen op zaterdag 3 oktober van 11.00 tot 12.00 uur

Het aantal kinderen dat bij het college mag zijn, is beperkt. Daarom is het noodzakelijk dat je je aanmeldt.

Hier aanmelden