Vanaf 3 september exposeert Marion Gruijters-van Rijn haar foto’s in de bibliotheek van Beilen. Op verschillende plaatsen in de bibliotheek treft u haar werken aan.

Elk werk is een compositie van meerdere foto’s, waardoor zeer verrassende effecten ontstaan. Door naar de foto’s te kijken zal een ieder voor zichzelf iets anders uit de werken halen. De foto’s gaan een eigen verhaal vertellen. Ze ademen de sfeer uit van andere landen terwijl de foto’s vaak dicht bij huis zijn genomen.

Omdat het niet mogelijk is om de ruimte te gebruiken, waar normaal de exposities plaats vinden, exposeert Marion haar werken tussen de boeken.

Een ieder is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Dit kan tijdens de openingstijden van de bibliotheek in Beilen