Samen met het Huus van de Taol organiseert Bibliotheek Beilen een avond in de streektaal met muziek, verhalen, gedichten, liedjes en een eenakter. Met optredens van Roelof Keen, Henk Vleems & Roel Luchies en toneelvereninging Crescendo.

Roelof Keen

Roelof heeft zich na een carrière in de gehandicaptensport op het schrijven gestort. Zijn verhalen en gedichten zijn vaak humoristisch en een beetje ondeugend.

Henk Vleems & Roelof Luchies

Als The Scandals stonden ze ooit in het voorprogramma van The Kinks. Nu maken ze liedjes in het Drents.

Toneelvereniging Crescendo

Deze al meer dan honderd jaar oude toneelvereniging uit Gieterveen viel met hun eenakters al vele malen in de prijzen. Ook vanavond wordt het weer dolle pret!

Kaarten met korting in de voorverkoop

Reserveer je kaarten via info@bibliotheekbeilen.nl of haal ze in de bibliotheek.