Cursus - wat kan ik met mijn mobiele telefoon?

Veel mensen vinden het prettig om mobiel bereikbaar te zijn. In de cursus ‘Handig omgaan met de mobiele telefoon’ wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van de mobiele telefoon. In een klein groepje krijgt u algemene informatie over bellen en sms-en en handige tips voor uw eigen telefoon. Hierdoor raakt u vertrouwd met uw toestel en de gebruikersmogelijkheden.

Bibliotheek Beilen organiseert in 't Stroomdal in Beilen de cursus ‘Wat kan ik met mijn mobiele telefoon’.

Op donderdagmorgen 19, 26 januari, 2 en 9 februari 2023 uur van 10:00 tot 11.30 uur. Opgave is voor de hele reeks.

Opgeven kan door u aan te melden in de bibliotheek of te bellen: 088 012 8335 of mailen: info@bibliotheekbeilen.nl

!!De cursus is momenteel vol, als u zich nu opgeeft komt u op de wachtlijst voor de volgende cursus!!