Vind jij het niet erg om vieze handen te krijgen? Dan mag je dit niet missen. Samen met kunstenaar Karina ga je met ijzerdraad en gips je eigen mummie maken. Gipsverband is het verband wat je om krijgt als je iets gebroken hebt, alleen gaan wij er iets leuks mee doen.

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en wil jij graag je eigen mummie maken? Geef je dan op voor de gratis workshop. 

Datum: 29 juli
Begintijd: 14.00
Eindtijd: 15.30
Locatie: Bibliotheek Beilen
Toegang: Gratis

Boeken zijn niet alleen leuk om te lezen, maar ook om mee te knutselen. Tijdens de workshop gaan we een fotohouder of fairyhouse maken. Dit doen we natuurlijk niet met splinternieuwe boeken, maar met boeken die al helemaal verslonden zijn. Kunstenaar Janneke gaat samen met jou aan de slag.

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en wil jij graag je eigen fotohouder of fairyhouse maken? Geef je dan op voor de gratis workshop.

Datum: 02 aug
Begintijd: 10.00
Eindtijd: 11.30
Locatie: Bibliotheek Beilen
Toegang: Gratis

Ben jij tussen de 13 en 15 jaar en heb je altijd al eens een VR bril willen uitproberen? Kom dan naar de bibliotheek en maak kennis met de wereld van Virtual Reality tijdens de gratis workshop. Geef je snel op, want vol=vol.

Wil je graag samen met een vriend of vriendin aan deze workshop meedoen? Geef dan jullie dan eerst beide op via deze website en stuur vervolgens een mailtje naar contact@biebfabriek.nl

Datum: 09 aug
Begintijd: 14.30
Eindtijd: 16.00
Locatie: Bibliotheek Beilen
Toegang: Gratis

Hedy komt naar de bibliotheek en neemt haar vertelkoffertje mee.

Wat zit daar in? Verhalen, Liedjes en ……..

Kom je luisteren en meezingen?

Datum: 11 aug
Begintijd: 15:30
Locatie: Bibliotheek Beilen
Toegang: gratis

Deel deze pagina